F1 Aanvalsfase

Alles wat mag
Plaats reactie
Arnold
Big Forum Boss
Berichten: 26
Lid geworden op: 21-08-2014 11:35

F1 Aanvalsfase

Bericht door Arnold » 22-08-2014 17:27

- Vers vlees: kalf, rund, paard. . Grillen of roosteren. Geen ribeye of entrecote
> Gehakte biefstuk
> Tartaar
> Gehakt
> Kalfkotelet
> Rund en kalfs: gebraad, steak, oester
>kalfstong

- Gevogelte: alle behalve tamme eend, geen vel

- Vissoorten:
>Alle vis, rauw of bereid
> Alle schaal- en schelpdieren

- Charcuterie:
> Magere hesp
> Kip/kalkoenfilet
> Rookvlees, bij voorkeur licht gezouten
> Paardenfilet


- Eieren
- 1.5L zoutarm water
- Smaakmakers voor water (munt, perzik, rood water,...) 0% suikersiroop (let op niet gezoet met maltitol)

- Pannenkoek met haverzemelen of 1.5 EL haverzemelen in melk of yoghurt
- Tarwezemelen
- Koffie, thee, azijn, citroen, mosterd, kruiden en specerijen

ALLES ZOVEEL JE WIL, op elk moment van de dag

Magere (M.) zuivelproducten:
- Magere yoghurt naturel
- M. kwark
- M. platte kaas
- M. Griekse yoghurt
- M. Fromage frais
- M. vanille yoghurt
- M. verse roomkaas bvb petit suisse
- M. cottage cheese (Lidl) 0.4%vet
- M. zwitserse strooikaas
- M. zuivelproducten met smaakje uit aroma (max. 2x125ml/dag) 0%vet

- Gelatine of Agar agar
- Bakpoeder
- Shirataki noodles (gemaakt van wortel van de Konjakplant) Ook wel bekend als konnyaku noodles, konjac noedels, konnyaku bami, konnaku pasta en mirakel noodles.
- Slim pasta (gelijk aan shirataki noodles en te koop in meerdere vormen waaronder ook rijst.
- Zijden tofu. Heel erg geschikt als ontbijt Dit is een hele zachte tofu die zich leent bij bakken van cake etc., maken van desserts
Firm Silken Tofu bvb. Even mixen en wat Fromage Frais er door roeren = heerlijke basis voor sausjes (zowel zoet als hartig)

- Sojasaus / kikkoman (groene dop) 42% minder zout

Plaats reactie